Πετσέτες πεστεμάλ η καινούρια άποψη της πετσέτα θαλάσσης. -
Πετσέτες πεστεμάλ η καινούρια άποψη της πετσέτα θαλάσσης.

Πετσέτες πεστεμάλ η καινούρια άποψη της πετσέτα θαλάσσης.

To καλοκαίρι έχει πλέον έρθει -όσο και αν το αρνείται ο καιρός- και οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία άρχισαν. Εκτός από το αντηλιακό και το σωστό μαγιό, η κατάλληλη πετσέτα θαλάσσης είναι ένα ακόμη πράγματα που μας απασχολεί. Θέλουμε να είναι όμορφη, απορροφητική, ελαφριά και σίγουρα ανθεκτική.

Τα προϊόντα Pestemal από λινό, βαμβάκι, ή οργανικό μπαμπού έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και το σημαντικότερο απ' όλα είναι και οικονομικά. Πρόκειται για τα παραδοσιακά υφαντά σε σχήμα ορθογώνιο που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά στα χαμάμ οι θαμώνες για να καλύπτονται. 

Τι ακριβώς είναι το pestemal;

Το pestemal συνιστά μια πολιτιστική προσφορά της Ανατολίας στον υπόλοιπο κόσμο και είναι ένα υφαντό σε σχήμα ορθογώνιο που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά στα χαμάμ για να καλύπτονται οι θαμώνες του. Η παράδοση του pestemal, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας και η οποία αντιστέκεται χάρη στη λεπτή του ύφανση, τη μεγάλη απορροφητική του ικανότητα και τη δυνατότητα να στεγνώνει άμεσα, συναντιέται πλέον με μια νέα αντίληψη παραγωγής και σχεδιασμού, διατηρώντας ταυτόχρονα τα αυθεντικά του χαρακτηριστικά.

Το pestemal εκτός από το αυστηρό τελετουργικό του χαμάμ χρησιμοποιείται πλέον και σε πολλές άλλες δραστηριότητες. Στο μπάνιο, στη σάουνα, στην παραλία και στα γυμναστήρια. H λεπτή του ύφανση ελαχιστοποιεί το χώρο που καταλαμβάνει, καθιστώντας το απαραίτητο και στα ταξίδια. Χάρη στα χρώματα και στο μοντέρνο του σχεδιασμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σπίτια ως τραπεζομάντιλο και κάλυμμα πολυθρόνας και μπορεί να φορεθεί ως σάλι ή φουλάρι.

Έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τις πετσέτες Pestemal!

  • Κάντε τις δώρο στη μαμά σας ή τις φίλες σας, με τον ερχομό του φθινοπώρου μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ως σάλι
  • Τυλίξτε το μωρό σας με μία Pestemal και προστατέψτε το από το κρύο ή χρησιμοποιήστε την ως αυτοσχέδιο μάρσιπο
  • Δώστε ένα χαρούμενο τόνο στο τραπέζι κήπου χρησιμοποιώντας την ως ράνερ
  • Απολαύστε τις Pestemal στο καθημερινό σας μπάνιο αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές πετσέτες. Θα ενθουσιαστείτε με την απαλότητά τους και θα γλιτώσετε χώρο, ομορφαίνοντας παράλληλα τα ράφια της ντουλάπας σας.

Αυτοσχεδιάστε και ανακαλύψτε τη δημιουργική σας πλευρά με μία Pestemal!

Posted on 2018-04-13 0 652

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Σύγκριση 0
Next

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Να προσδιοριστεί Αποστολή
0,00 € Φόρος
0,00 € Τελικό σύνολο

Ολοκλήρωση αγοράς