Γιατί χρειάζεστε παπούτσια θαλάσσης. -
Γιατί χρειάζεστε παπούτσια θαλάσσης.

Γιατί χρειάζεστε παπούτσια θαλάσσης.

Το σωστό παπούτσι θαλάσσης είναι απαραίτητο για οποιοδήποτε άθλημα ή δραστηριότητα, καθώς σας βοηθά να εκτελέσετε στο μέγιστο βαθμό παρέχοντας παράλληλα το κατάλληλο επίπεδο προστασίας. Σκέφτεστε ότι κάθε παπούτσι θα είναι ωραία στο νερό; Ξανασκεφτείτε το. Εάν έχετε πάει ποτέ σε ένα αιχμηρό βράχο με γυμνά πόδια ή γλιστρήσετε σε μια αποβάθρα όταν φοράτε σαγιονάρες, τότε γνωρίζετε ήδη δύο βασικούς λόγους για τους οποίους τα παπούτσια για το νερό: ασφάλεια και εύκολη μετακίνηση σε υγρό περιβάλλον. Τα ελαφριά σχέδια, το εύκαμπτο υλικό και τα τραχιά εξωτερικά στρώματα αποτελούν ιδανική ισορροπία προστασίας και άνεσης. 

Παπούτσια ανδρικά

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Τα περισσότερα παπούτσια νερού καλύπτουν ολόκληρο το πόδι και έχουν παχιά σόλες. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα για την προστασία των ποδιών σας από τις θερμές επιφάνειες και τα αιχμηρά αντικείμενα, όπως τα πετρώματα και τα κοχύλια. Επιλέξτε τα παπούτσια θαλάσσης που είναι σας κάλτσα γιατί το ελάχιστο βάρος τους και ο λεπτός σχεδιασμός είναι το καλύτερο για καθημερινή 

Ετοιμάζοντας για μια μέρα στην παραλία; Η πλήρης κάλυψη, τα στυλ "slip-on" βοηθούν στην προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο, διατηρώντας παράλληλα την άμμο στα πόδια σας.

ΠΙΑΣΙΜΟ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Τα παπούτσια νερού διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένο πέλμα για βέλτιστη πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων αποβάθρων πλοίων, καταστρωμάτων και εξοπλισμού νερού. Τα πέλματα από καουτσούκ προσφέρουν επίσης καλύτερη πρόσφυση σε αυτές τις υγρές επιφάνειες.

Ενώ οι ολισθηρές μορφές είναι ιδανικές για την παραλία και την υποβρύχια χρήση, δεν προσφέρουν την ίδια στήριξη του αστραγάλου με τις αντίστοιχες δαντέλες τους, οι οποίες είναι πιο κατάλληλες για πεζοπορία με μονοπάτια, ρυάκια και κολπίσκους.

ΕΛΑΦΡΙΑ & ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ


Δεν πρέπει να αισθάνεστε σαν να έχετε δύο άγκυρα στα πόδια σας. Τα παπούτσια που είναι νερού συχνά γίνονται βαριά όταν υγρανθούν, πράγμα που διαταράσσει τις ομαλές, υγρές κινήσεις που ψάχνετε στα υποβρύχια υποδήματα και δημιουργεί πρόσθετο βάρος όταν δεν βυθίζεστε. Τα παπούτσια για το νερό, από την άλλη πλευρά, είναι σχεδιασμένα να φοριούνται τόσο στις υποβρύχιες όσο και στις στεγνές επιφάνειες. Οι σφουγγαρισμένες εξωτερικές σόλες βοηθούν στην κίνηση του νερού στο πλάι, όταν έρχεστε σε επαφή με το έδαφος - σαν ένα ελαστικό, καθιστώντας τις τέλειες για έλξη επίσης.

Τα κανονικά παπούτσια απορροφούν και συγκρατούν το νερό επειδή δεν είναι κατασκευασμένα για να αποστραγγίζουν το ίδιο, οπότε θα βιώσετε άφθονη κούρασηκαι δυσφορία μόλις βγείτε από το νερό. Αυτή είναι μια συνταγή για φουσκάλες και πιθανή ανεπιθύμητη μυρωδιά και ανάπτυξη μούχλας στα παπούτσια σας. Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια νερού θα κατασκευαστεί από καλά αεριζόμενο υφάσματα και θα έχει πολλαπλά σημεία αποστράγγισης και διατρήσεις για να βοηθήσει την αποστράγγιση του νερού από το παπούτσι και να αποτρέψει αυτές τις οχλήσεις.

ΑΝΕΣΗ & ΖΕΣΤΑΣΙΑ


Τα παπούτσια νερού είναι εύκαμπτα και κατασκευασμένα με υλικό πλέγματος για μεγαλύτερη αναπνοή, γεγονός που βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας των ποδιών. Αυτό επίσης επιτρέπει βελτιωμένη ροή νερού όταν βυθίζεται και καλύτερη αποστράγγιση όταν βγαίνει από το νερό.

Παρέχουν επίσης μόνωση, κρατώντας τα πόδια ζεστά σε κρύο νερό. Η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος κάτω από το νερό είναι σημαντική καθώς η κακή κυκλοφορία και η ψυχρότητα μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση και την ασφάλεια.

Εάν δεν σχεδιάζετε να έχετε τα πόδια σας βυθισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σκεφτείτε ένα παπούτσι με αυξημένη προστασία στις φτέρνες. Αυτό είναι ιδανικό για βαρκάδα, ιστιοπλοΐα και άλλες δραστηριότητες που μπορεί να τα έχετε πολύ ώρα στα πόδια σας.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ


Ενώ ένα ζευγάρι αδιάβροχο διαφάνειες μπορεί να είναι αρκετά καλό για την προστασία της πισίνας, τα παπούτσια θαλάσσης παρέχουν τα πρόσθετα οφέλη που χρειάζεστε αν ανεβάζετε το επίπεδο δραστηριότητάς σας. Έρχονται επίσης σε μια ποικιλία στυλ. Τα γυμνασιακά παπούτσια είναι ιδανικά για μια μέρα στην παραλία και στην κολύμβηση των ωκεανών, ενώ τα στυλ δαντέλες είναι καλύτερο για πεζοπορία και πιο έντονες υπαίθριες δραστηριότητες. Μια άλλη παραλλαγή περιλαμβάνει μια ρυθμιζόμενη δαντέλα καλωδίου bungee για την ευκολία της ολίσθησης και την ασφάλεια της δαντέλας.

Είτε απολαμβάνετε την παραλία με την οικογένειά σας, πεζοπορείτε κάτω από ένα ποτάμι είτε πεζοπορείτε μέσα από βουνά, φροντίστε να φορέσετε τα παπούτσια σας με νερό. Θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα πόδια σας προστατευμένα, πιο ξηρά και πιο άνετα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή των υπαίθριων περιπετειών σας.

Παπούτσια θαλάσσης παιδικά

Posted on 2018-05-14 0 841

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Σύγκριση 0
Prev
Next

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Να προσδιοριστεί Αποστολή
0,00 € Φόρος
0,00 € Τελικό σύνολο

Ολοκλήρωση αγοράς