Στρόγγυλες πετσέτες θαλάσσης το must του καλοκαιριού -
Στρόγγυλες πετσέτες θαλάσσης το must του καλοκαιριού

Στρόγγυλες πετσέτες θαλάσσης το must του καλοκαιριού

Η πρώτη φορά που είδα μια στρογγυλή πετσέτα θαλάσσης ήταν το περασμένο καλοκαίρι, στο Instagram, ένα τυπωμένο για να μοιάζει με μια διατομή ενός καρπούζι. Ήθελα αμέσως μία. Τι Χρειάζόμουν; Όχι. Σκέφτηκα να το αγοράσω ούτως ή άλλως; Απολύτως.

Δεν γνωρίζω, αυτό το καρπούζι ήταν μέρος μιας αυξανόμενης τρέλας στο Instagram (δείτε τις χιλιάδες θέσεις κάτω από το hashtag #roundbeachtowel για τον εαυτό σας). Θα μπορούσατε να πείτε ότι η τάση των στρογγυλών πετσέτες παραλίας ξεκίνησε για πρώτη φορά όταν μια συλλογή στρογγυλών πετσετών από την Αυστραλιανή μάρκα Beach People - ή "roundies", όπως το μάρκα τους αρέσει να τους αποκαλούν - ξεπουλήθηκαν σε εβδομάδες μετά την έναρξή τους το 2013. Μετά τις πετσέτες του Beach People, ξεκίνησαν να εμφανίζονται σφαιρικές πετσέτες παραλίας, από τοπικές μάρκες όπως η Kassatex, οι ειδικευμένες εταιρίες στρογγυλών πετσετών όπως η Εταιρεία Round Towel και ακόμη και στο Target (όπου ξεκίνησαν μερικοί σε συνεργασία με τη Marimekko).

Και με την κανούρια μάρκα Ban.do ξεκίνησε μια μικρο-τάση πέρυσι από καρπούζι στρογγυλές πετσέτες, ειδικά (το σχέδιο είναι τόσο δημοφιλές που έχει αναπαραχθεί από την H & M, συν λιανοπωλητές στο Amazon και Bed Bath & Beyond - είναι ουσιαστικά πανταχού παρόν εάν ψάχνετε για στρογγυλές πετσέτες παραλίας), ακολουθήθηκε μια ολόκληρη σειρά από στρογγυλές πετσέτες που σχετίζονται με τα τρόφιμα: ρολά σούσι, πίτσα, φέτες γκρέιπφρουτ και ντόνατς.

Δεν υπάρχει πραγματικό πρακτικό επιχείρημα για την στρογγυλή πετσέτα θαλάσσης. Σίγουρα, είναι ευρύχωρες, σαν παραθαλάσσια χαλιά - θα μπορούσατε να χωρέσετε με ευκολία δύο ή περισσότερους ανθρώπους εκεί αν προτιμήσατε να καθίσετε σε στυλ πικνίκ αντί να το βγάλετε - αλλά ως επί το πλείστον είναι διασκεδαστικό και γοητευτικό. Και στην παραλία, αυτό είναι πραγματικά το θέμα. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε όλες τις στρογγυλές πετσέτες παραλίας που έχουμε, στα καλύτερα μοτίβα και στυλ που μπορείτε να βρείτε εκεί έξω.

Posted on 2018-05-31 0 941

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Σύγκριση 0
Prev

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Να προσδιοριστεί Αποστολή
0,00 € Φόρος
0,00 € Τελικό σύνολο

Ολοκλήρωση αγοράς